Onze diensten

Willems & Zn. schoonmaakdiensten is ooit begonnen als Firma Jongwil en had 2 eigenaren die tevens als enige 2 medewerkers het bedrijf runden. In 1963 heeft Willems Sr. het bedrijf overgenomen onder de naam Firma Willems & Zn. Hiervan zijn nog stille getuigen aanwezig. De werkzaamheden van het bedrijf waren geconcentreerd in de gemeente Wormer. Door de nodige economische ups en downs bleek uiteindelijk dat het bedrijf levensvatbaar zou blijven als de vleugels werden uitgeslagen. Inmiddels was de 2e generatie Willems in het bedrijf en hierdoor werd de focus verlegd op de verdere omgeving.

Ook werden de activiteiten verder verruimd. Was in den beginne het glazenwassen bij particulieren de grootste bron van inkomsten, deze activiteit is momenteel ondergeschikt aan de overige activiteiten. Tegenwoordig is Willems & Zoon actief op het gebied van totaalonderhoud, oplevering, glasbewassing met puur water, plaagdieren bestrijding, hoge drukreiniging, recycle hoge drukreiniging, milieubewuste gevelreiniging, verkoop reinigingsmiddelen voorzien van de nodige informatiebladen en P.I.S.

We kunnen als bedrijf tevreden terugblikken maar we kijken natuurlijk ook graag vooruit! In samenwerking met onze opdrachtgevers, relaties en uitgekiende leveranciers willen wij een schone toekomst verzorgen. Vakmanschap, kennis, flexibiliteit en goede communicatie zijn hierbij essentieel. Afspraak is afspraak, klanttevredenheid is vanzelfsprekend. Wij zijn dan ook trots dat veel van onze opdrachtgevers als vaste opdrachtgevers met langdurige contracten tot onze klantenkring behoren.

Vanzelfsprekend kunnen wij niet zonder onze medewerkers. Op niveau zijn het stuk voor stuk vakmensen, die serieus omgaan met alle opdrachten en verantwoordelijkheden.

Wat doen we allemaal?

Reiniging

Om te voldoen aan deze eisen heeft Willems & Zn. schoonmaakdiensten een mobiele hogedrukreiniger aangeschaft, welk bestaat uit een combinatie van een hogedruk en een recyclingsysteem.

Glasbewassing

Willems & Zn. schoonmaakdiensten is sinds de oprichting in 1966 een specialist in het wassen van al uw glaswerk. Hieronder valt alles tussen kelderramen en ramen op een hoogte van 70 meter.

Zonnepanelen

Verontreinigde zonnepanelen kunnen een verlies van opbrengst veroorzaken. Vandaar dat wij u adviseren om minimaal 1x per jaar de zonnepanelen professioneel te laten reinigen. 

Schoonmaak

U wilt graag dat uw bedrijf een aangename plek is om te werken en een passende ruimte is om uw klanten te ontvangen. Om dat voor elkaar te krijgen is onderhoud van uw werkomgeving belangrijk.