Reinigingen

Sinds enkele jaren verlangt de Nederlandse wetgeving, dat er milieuvriendelijk wordt gereinigd. Dit om te voorkomen dat zware metalen en chemicaliën in de bodem terechtkomen.

Om te voldoen aan deze eisen heeft Willems & Zn. schoonmaakdiensten een mobiele hogedrukreiniger aangeschaft, welk bestaat uit een combinatie van een hogedruk en een recyclingsysteem.

Industriële reiniging
Een van onze specialiteiten is het schoonmaken in de foodsector bij cacao verwerkende fabrieken met als eindproducten cacaomassa, cacaoboter en cacaopoeder. Met name de productieruimten worden dagelijks en periodiek gereinigd. Bij de productie ontstaat een bepaalde vervuiling, welk slechts met kennis en ervaring goed gereinigd kan worden.

Door vaste groepen medewerkers streeft Willems & Zn. schoonmaakdiensten naar een continue proces met hoogwaardige kwaliteit.
Veel van onze opdrachtgevers werken met zeer hoge kwaliteits- en veiligheidseisen. Dit heeft betrekking op ons gehele schoonmaakproces, waaronder voedselveiligheid, veiligheid op en om de werkplek en kwaliteit van het schoonmaken van machines.

Als uitvoerder wordt ons bedrijf en onze medewerkers regelmatig op dezelfde kwaliteiten beoordeeld. Wenst u een persoonlijk gesprek of kennismaking dan kunt u contact opnemen met Maurice & Jeffrey Willems.

Bouwschoon opleveren
De opleveringsschoonmaak van of meerdere huizen of kantoorpand(en) kunt u geheel uitbesteden aan Willems & Zn. schoonmaakdiensten, het zogenaamde turn-key opleveren. We houden zoveel mogelijk rekening met het strakke schema wat u wilt volgen voor de oplevering. Onze medewerkers zullen zorgen voor glasheldere ramen, blinkend sanitair en stofvrije vloeren

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maurice Willems.