Schoonmaken

U wilt graag dat uw bedrijf een aangename plek is om te werken en een passende ruimte is om uw klanten te ontvangen. Een belangrijk onderdeel om dat voor elkaar te krijgen is onderhoud van uw werkomgeving.

Onze medewerkers zorgen op een door u aangegeven tijdstip, voor de uitvoering van de werkzaamheden. Afhankelijk van de grootte van uw pand en de intensiviteit van het gebruik, zal er in overleg met u een werkschema opgesteld worden.

Kantooronderhoud
U wilt graag dat uw bedrijf een aangename plek is om te werken en een passende ruimte is om uw klanten te ontvangen. Een belangrijk onderdeel om dat voor elkaar te krijgen is onderhoud van uw werkomgeving.

Onze medewerkers zorgen op een door u aangegeven tijdstip, voor de uitvoering van de werkzaamheden. Afhankelijk van de grootte van uw pand en de intensiviteit van het gebruik, zal er in overleg met u een werkschema opgesteld worden. U krijgt dan een vaste medewerker die zorg draagt voor een schone werkomgeving.

Willems & Zn. schoonmaakdiensten hanteert een controlesysteem op de uitgevoerde werkzaamheden. Hierdoor worden de werkzaamheden regelmatig gecontroleerd en wordt direct een kwaliteitsmeting uitgevoerd.

Middels regelmatig contact met u als opdrachtgever, blijven we op de hoogte van uw wensen. Daarbij zal er ook jaarlijks een overleg plaatsvinden, waarin onze gehele dienstverlening met u wordt geëvalueerd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf, neem dan contact op met Jeffrey Willems.

Ontruiming woningen
Willems & Zn. schoonmaakdiensten heeft ook het ontruimen van (huur)woningen tot een vak gemaakt. Woningbouwverenigingen en notariële bedrijven maken reeds gebruik van deze dienst.

In geval van verloedering van een woning of het overlijden van een bewoner, kunnen wij de gehele ontruiming verzorgen van de woning, dit inclusief de huisraad en dergelijke. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maurice Willems.

Bouwschoon opleveren
De opleveringsschoonmaak van of meerdere huizen of kantoorpand(en) kunt u geheel uitbesteden aan Willems & Zn. schoonmaakdiensten, het zogenaamde turn-key opleveren. We houden zoveel mogelijk rekening met het strakke schema wat u wilt volgen voor de oplevering. Onze medewerkers zullen zorgen voor glasheldere ramen, blinkend sanitair en stofvrije vloeren.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maurice Willems.