Themaweek Prachtig: OSB start actie #SchoonmakersBedankt

Schoonmakers zijn onmisbaar. Dat waren ze al, maar nu in deze tijd helemaal. Waar zorgverleners met hun handen aan het bed strijden tegen het coronavirus, vechten schoonmakers ook dagelijks tegen dit virus. Om hen te bedanken start OSB (Ondernemingsorganisatie Schoonmaak & Bedrijfsdiensten) vandaag (dinsdag 24 maart) met de actie #SchoonmakersBedankt.

“Schoonmakers zijn nu belangrijker dan ooit”, zegt Piet Adema, voorzitter van OSB. “Ik wil hen bedanken dat zij ook nu dag in en dag uit zorgen voor een schone werkplek en een veilige leefomgeving. Ik ben trots op hen en heb ongelofelijk veel waardering voor hun tomeloze inzet.”

#SchoonmakersBedankt
Met de actie #SchoonmakersBedankt wil OSB, als overkoepelende brancheorganisatie, namens alle grote en kleine schoonmaakbedrijven de medewerkers in de schoonmaakbranche een hart onder de riem steken.

De actie trapt dinsdag en donderdag af met advertenties in dagblad De Telegraaf. Verder is de actie te volgen op radio, online en, uiteraard, op social media.

Trots
OSB-voorzitter Adema roept alle Nederlanders op om de schoonmaakbranche een handje te helpen: “Spreek eens met gepaste afstand je waardering uit of help hen met bepaalde werkzaamheden. Vergeet niet; zonder schoonmakers komt onze hygiëne in gevaar. Zonder hen zijn we vatbaarder voor besmettingen. Laten we sámen het gevecht aangaan. Sámen kunnen wij dit overwinnen en zorgen dat Nederland er snel weer bovenop komt. Nogmaals, wij zijn enorm trots op onze schoonmakers!”

Tulpen
Vandaag hebben wij alle medewerkers ook nog een bos tulpen gebracht om ze aan te geven hoe blij we met ze zijn.
We hebben deze tulpen gekocht bij Patrick Knijn. https://www.facebook.com/patrick.knijn.92